Lvb Health

Communicatie en marketing in de zorg is een vak apart. LVB Health beheerst dat. We kennen de zorg- en farmaceutische sector en weten wat werkt. Natuurlijk kennen we ook de wet- en regelgeving. Maar bovenal weten we met creatieve campagnes patiënten (en hun omgeving) in het hart te raken.

THIS IS: TEAM HEALTH

Patiënt
= consument

Een patiënt en zijn naaste omgeving bereiken met jouw boodschap lijkt niet altijd makkelijk. Je doelgroep is misschien klein of de inhoud waarover je wil vertellen complex. Maar toch is een patiënt ook ‘gewoon’ een consument waarvan je deze aandacht kunt verdienen. Hoe? Met slimme marketing en communicatietechnieken én met creatieve en emotionele campagnes.

THIS IS: TEAM HEALTH

Succeselementen in elke
healthcampagne

LVB Health heeft jarenlange ervaring in de healthsector en creëert award winning campagnes; voor zowel het brede publiek als voor patiënten en zorgprofessionals. Een standaardformule bestaat niet, maar deze elementen zet LVB Health met succes in:

Patient journey

Afhankelijk van de patiëntgroep kan die journey complex zijn. In welke fase wil en kan je als afzender instappen? Welke behoefte heeft een patiënt in welke stap? We zetten alle insights op een rij.

Content

In de zorgsector is content cruciaal. Inhoud toevoegen dus. Om uit te leggen, om te inspireren. In alle vormen maken we jouw verhaal relevant voor de doelgroep: video, infographic, social content, animatie, blogs, you name it..

Psychologische tactieken

LVB Health zet verschillende psychologische (overtuigings-)tactieken in om de boodschap optimaal te laten landen en het effect te maximaliseren.

Multi channel distributie

Van social media, influencer marketing, PR tot direct mail – we weten zelfs de kleinste doelgroepen te bereiken.

Creativiteit

De inhoud moet kloppen, helemaal in het health- en farmadomein. Maar de aandacht? Die krijg je door op te vallen. It’s all about the creativity.

We kunnen alles
uit handen nemen

LVB Health is onderdeel van full service bureau LVB. Van concept tot productie, van design tot distributie en media-inkoop; we kunnen alles voor je uit handen nemen.

Wil je de
zorgprofessional bereiken?

Zorgverleners hebben weinig tijd, zijn kritisch en zitten niet altijd op jou als afzender te wachten. Maar wél als je er bent op het juiste moment met inhoud die voor hen relevant is. Wij helpen je graag om professionals in de zorg te bereiken. Of dat via LinkedIn is, een mailcampagne, PR of met een podcast, videoserie of social content.

We werken/hebben:
gewerkt voor:

Van patiëntenverenigingen tot farmaceutische organisaties, van ziekenhuizen tot non-profits in de zorg, van B2C tot B2b; een greep uit onze ervaring in Health.

LATEST FROM

HEALTH

Filter

HEALTHPUBLIC

LVB ontwikkelt campagne voor Nationaal MS Fonds

22 maart 2021
Multiple Sclerose is een chronische ziekte waaraan in Nederland 25.000 mensen lijden. Iedere dag krijgen…
Health campagnes
DIE RAKEN

TEAM HEALTH
LVB Health kent de zorg- en farmaceutische sector en weet wat werkt.
We zijn heel benieuwd naar jouw uitdaging. Bel of mail ons gerust!

Hubertien Huurman
PR adviseur

h.huurman@lvb.nl

+31 6 14 98 26 10