THE NEWS

Laatste clubnieuws over de marketing- , content- en communicatiewereld. 

LATEST FROM

THE CLUB

Filter

PUBLIC

Ontroerende campagne Nationaal MS Fonds live: “Face it – MS is zenuwslopend”

31 mei 2021
Er zijn 25.000 mensen met de chronische ziekte Multiple Sclerose in Nederland. Het kan elk moment toeslaan. Bij iedereen.
VIDEO

NS deelt coronacijfers in bekende ‘NOS op 3’ vorm

28 mei 2021
2020 was voor NS financieel gezien dramatisch. Zelfs na veel steun van de overheid hebben ze een verlies gedraaid van 2.6 miljard euro. Daar willen ze transparant over zijn. Dat betekent: de keiharde cijfers uit hun jaarverslag delen. Maar voor welke vorm kies je dan?
VIDEO

Human interest in contentmarketing: Ja! Maar hoe?

28 mei 2021
Content met een bijzonder en persoonlijk verhaal, dat je raakt, inspireert of je aan het denken zet. Wie houdt er niet van? Maar waar zit de kracht en waar de valkuilen? En nog belangrijker: hoe blijf je hierin als merk zichtbaar?
PR

4 tips om containerbegrippen in persberichten te vermijden

6 mei 2021
Geregeld komen ze voorbij; persberichten die minstens tien containerbegrippen bevatten. Vaak is dit alleen maar meer van hetzelfde. Enige voordeel: je bingo-kaart is in no time vol.
LVB

LVB produceert RTL-docu ‘The Exit Years’ voor ABN AMRO MeesPierson

12 april 2021
Een bedrijf starten is leuk, spannend en uitdagend. Een bedrijf verkopen ligt toch een tikkeltje anders. Dan spelen er hele andere emoties. Waar de buitenwereld denkt aan de gevulde portemonnee na de verkoop, heeft de ondernemer juist te maken met leegte.

don't miss a thing, get the latest from the

club's news