THE NEWS

Laatste clubnieuws over de marketing- , content- en communicatiewereld. 

LATEST FROM

THE CLUB

Filter

Clubhouse blogserie deel 3: Wat zijn de nadelen van de app?

24 februari 2021
Grote kans dat je in de laatste dagen de naam van dit ‘nieuwe’ social kanaal al hebt horen vallen: Clubhouse. De app is al een jaartje oud, maar de afgelopen weken ging het aantal downloads door het dak.

Clubhouse blogserie deel 2: Wat zijn de kansen voor merken? (3 ideeën)

19 februari 2021
Grote kans dat je in de laatste dagen de naam van dit ‘nieuwe’ social kanaal al hebt horen vallen: Clubhouse. De app is al een jaartje oud, maar de afgelopen week ging het aantal downloads door het dak.

Clubhouse blogserie deel 1: Hoe werkt de app?

15 februari 2021
Grote kans dat je in de laatste dagen de naam van dit ‘nieuwe’ social kanaal al hebt horen vallen: Clubhouse. De app is al een jaartje oud, maar de afgelopen week ging het aantal downloads door het dak. Ik neem je in 3 blogs mee: wat kun je precies met deze app? Wat zijn de kansen voor merken? En: zijn er ook nadelen?
VIDEO

LVB maakt documentaire over robotisering bij de landmacht

11 februari 2021
Robotisering is een essentieel onderdeel van onze - toekomstige - landmacht. Zonder robots hebben we de strijd op voorhand al verloren. Met dat gegeven is LVB aan de slag gegaan met het bedenken en produceren van een online documentaire in opdracht van het Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS) en de Koninklijke Landmacht.
CAMPAIGNSVIDEO

Dit zijn de beste Super Bowl commercials van 2021

8 februari 2021
Er gaat niks boven kerstcommercials. Maar de Super Bowl commercials staan bij mij op een goede tweede plek.

don't miss a thing, get the latest from the

club's news