THE NEWS

Laatste clubnieuws over de marketing- , content- en communicatiewereld. 

LATEST FROM

THE CLUB

Filter

LVB

LVB produceert RTL-docu ‘The Exit Years’ voor ABN AMRO MeesPierson

12 april 2021
Een bedrijf starten is leuk, spannend en uitdagend. Een bedrijf verkopen ligt toch een tikkeltje anders. Dan spelen er hele andere emoties. Waar de buitenwereld denkt aan de gevulde portemonnee na de verkoop, heeft de ondernemer juist te maken met leegte.
VIDEO

Opvallen met color grading? Ja, ja ja!

31 maart 2021
We worden dagelijkse overspoeld met online video's. Wegscrollen is zo gebeurd. Hoe zorg je nou dat jouw video opvalt tussen de massa en vanaf de eerste seconde iets zegt over jouw merk?
BRAND PUBLISHING

Must voor Brand Publishing: voeg je wel waarde toe?

31 maart 2021
Veel niches zijn niet meer zo interessant voor uitgevers. Volop kansen dus voor merken. Maar let wel: Brand Publishing valt of staat bij een vereiste. Voeg waarde toe.
PUBLIC

LVB ontwikkelt campagne voor Nationaal MS Fonds

22 maart 2021
Multiple Sclerose is een chronische ziekte waaraan in Nederland 25.000 mensen lijden. Iedere dag krijgen 3 personen de diagnose. Bij iedere patiënt is het ziekteverloop echter anders, niet iedereen zit in een rolstoel of loopt achter een rollator, maar één aspect ligt altijd ten grondslag aan alle symptomen. MS is een chronische ziekte aan het zenuwstelsel.
LVB

Euforische inhaalconsument wil uitbundige reclame zien

10 maart 2021
Mis de boot niet dit voorjaar. De komende maanden gaat de consument helemaal los. Herwonnen vrijheid in combinatie met tientallen miljarden extra spaargeld én de historische parallel met de roaring twenties zorgen voor zonnige tijden voor reclame en media.

don't miss a thing, get the latest from the

club's news