Bouwen aan bekendheid van jouw merk én conversie genereren? Met content en slimme technieken realiseren we awareness, traffic en leads in jouw gedroomde doelgroep.

PR & Online Marketing Volgens LVB

Content heeft marketing nodig. LVB PR & Online Marketing denkt vanuit organisatiedoelstellingen: interactie, traffic, loyaliteit, autoriteit, downloads, leads. Met content als brandstof stippelen we de route uit die jouw boodschap op de juiste plek krijgt én die leidt tot het beste resultaat.

Aan de hand van de customer journey en met owned, earned en paid technieken bereiken we jouw doelgroepen. Onze adviseurs weten alles van social media, e-mail- en influencer marketing, SEO / SEA, PR, CRM en advertising. We kiezen de ideale mix die past bij jouw doel en budget.

Ons werk eindigt niet bij de klik, download of publicatie. Onze ambitie? Een eigen publiek en loyaliteit opbouwen tussen onze klanten en hun doelgroepen.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van LVB en onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in!

Blog

Top-of-funnel-content. Contentmarketeers zijn er dol op. Vrijwel alle creatieve aandacht gaat er naartoe. Keerzijde is dat die tweede laag in funnel niet altijd de aandacht krijgt die ze verdient.

Verder lezen

8 miljoen Nederlanders maken gebruik van YouTube. Dat maakt het een super waardevol kanaal om je content aan te bieden. Adverteren is daarbij een manier om een breed publiek te bereiken.

Verder lezen

Met groot enthousiasme werken we voor

logo Philips
Overtuigd?

Spreekt onze visie je aan en wil je afspreken? Bel met Hubertien Huurman (0334220080). Bij ons of bij jullie? Zeg het maar.

Contact opnemen?
Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze winnende cases en de mogelijkheden voor jouw organisatie.