Bouwen aan bekendheid van jouw merk én conversie genereren? Met content en slimme technieken realiseren we awareness, traffic en leads in jouw gedroomde doelgroep.

PR & Online Marketing Volgens LVB

Content heeft marketing nodig. LVB PR & Online Marketing denkt vanuit organisatiedoelstellingen: interactie, traffic, loyaliteit, autoriteit, downloads, leads. Met content als brandstof stippelen we de route uit die jouw boodschap op de juiste plek krijgt én die leidt tot het beste resultaat.

Aan de hand van de customer journey en met owned, earned en paid technieken bereiken we jouw doelgroepen. Onze adviseurs weten alles van social media, e-mail- en influencer marketing, SEO / SEA, PR, CRM en advertising. We kiezen de ideale mix die past bij jouw doel en budget.

Ons werk eindigt niet bij de klik, download of publicatie. Onze ambitie? Een eigen publiek en loyaliteit opbouwen tussen onze klanten en hun doelgroepen.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van LVB en onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in!

Blog

Zijn merken sterker als de oprichter nog aan boord is? Of zijn merken beter af in handen van merkprofessionals die met recente wetenschappelijke inzichten en de nieuwste technologieën bouwen…

Verder lezen

Met groot enthousiasme werken we voor

logo Philips
Overtuigd?

Spreekt onze visie je aan en wil je afspreken? Bel met Hubertien Huurman (0334220080). Bij ons of bij jullie? Zeg het maar.