Partner Adventskalender

Bol.com is partner van ondernemers. Wij ontwikkelden een persoonlijke adventskalender voor de partners van bol.com.

ACHTERGROND

Bol.com transformeert van een winkel naar een retail platform waar inmiddels meer dan 50.000 ondernemers hun waren verkopen. Bol.com wil als een partner naast hen staan, met raad en daad en praktische hulp.

VRAAG

Om het gevoel van partnerschap te onderstrepen wil bol.com de aangesloten ondernemers op een zo persoonlijk mogelijke wijze bedanken voor het afgelopen jaar. De feestdagen zijn daar een uitgelezen moment voor. LVB kreeg de opdracht om dit in te vullen.

CREATIEF IDEE

Bol.com is partner van ondernemers, élke dag. Persoonlijk en dichtbij. Wij bedachten een gepersonaliseerde adventskalender voor verkooppartners van bol.com. Naast heerlijke chocolades zat de kalender vol met historische feitjes over bol.com, een video-boodschap en gepersonaliseerde feitjes van de partners. Bijvoorbeeld; “Weet je het nog? Op ‘1 februari 2019’ werd je officieel verkooppartner bij bol.com. Een dag om nooit te vergeten!” In samenwerking met bol.com en distributiepartners, Altavia Unite en RapidSugar, produceerden wij alle middelen en zorgden dat dit eind november bij de verkooppartners binnen was.

RESULTS

33

PERSOONLIJKE KAARTJES

met QR-code naar videoboodschap

4.5

GEPERSONALISEERDE ADVENTSKALENDERS

per post verstuurd

16

DIRECT MAILS

inclusief videoboodschap

KNOCKED
OUT?
Ask us anything about this project
Merijn

Merijn Aalbers
Content Director
m.aalbers@lvb.nl
+31 06 86 84 51 44