ICS GO Card

Een online campagne om meer bekendheid te creëren rondom de nieuwe creditcard van ICS én de voordelen ervan.

ACHTERGROND

ICS (International Card Services) is marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Zo geeft ICS onder andere de ABN AMRO Creditcard, de ANWB Creditcard en de creditcards voor ASN en Regiobank uit. ICS heeft afgelopen jaar de ICS GO Card gelanceerd, een creditcard waar je tegoed op stort voordat je hem kan gebruiken. De ICS GO Card staat voor alle gemakken, net als bij de reguliere creditcards. Het verschil? Er is geen inkomenseis en er is geen BKR-toetsing nodig.

VRAAG

Ontwikkel een campagne om de ICS GO Card en de voordelen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek in Nederland. 

CREATIEF IDEE

Influencers nemen hun volgers mee in hun voorbereidingen op de feestdagen, zoals het kopen van kerstversiering voor in huis of het inkopen van cadeaus. De basis van deze samenwerkingen is een YouTube-video, geheel in de authentieke stijl van de betreffende influencers. Naast de video op YouTube creëren de influencers content voor TikTok en/of Instagram, enerzijds om ook hier bereik te genereren rondom de ICS GO Card, anderzijds om extra traffic te genereren naar de video’s.  

Naast de influencercampagne hebben we stop-motion visuals ontwikkeld en hiermee geadverteerd op Facebook, Instagram en YouTube. We ontwikkelden vijf visuals: één gericht op Sinterklaas, drie gericht op kerst en één gericht op oud & nieuw. We haken in op de feestdagen en de voordelen die de ICS GO Card in deze situaties biedt.

RESULTS

125

WEERGAVEN

 op YouTube, TikTok en Instagram vanuit de influencercampagne

750

IMPRESSIES

op Facebook en Instagram vanuit de social media-advertenties

1

VERTONINGEN

op YouTube vanuit de social media-advertenties

KNOCKED
OUT?
Ask us anything about this project

Anouk Teijema
Social Media adviseur
a.teijema@lvb.nl