Employer Branding &

Recruitment Marketing

Zonder een sterk werkgeversmerk is recruitment een lastige wedstrijd. Maar, met alleen een sterk merk heb je die sollicitant nog niet binnen. Daarvoor zijn creatieve én superslimme campagnes nodig.

THIS IS

TEAM

Employer Branding
& Recruitment Marketing

Topmerken. Topcreativiteit. Award-winnend.
Een greep uit ons werk.

Download Insights 2023
Download Insights 2023

DOWNLOAD GRATIS

Insights 2023 – van Employer Branding naar werving

Sterke employee brands winnen de war on talent met creatieve content. Hoe doe je dat voor jouw merk? Lees het in onze Insights 2023 – van Employer Branding naar werving. Een mix van cases, insights & experts uit het vak. Zoals Kirsten de Roo, auteur van ‘Personeelstekort begint bij jezelf’. Zij deelt wat nodig is om talent te binden én te behouden.

DOWNLOAD NU

THIS IS: EMPLOYER BRANDING & RECRUITMENT MARKETING

How we work

Zonder een sterk werkgeversmerk is recruitment een lastige wedstrijd. Maar met alleen een sterk merk heb je die sollicitant ook nog niet. Deze markt en deze tijd vragen om creatieve én superslimme campagnes.

Our ingredients

Of je nu wil bouwen aan je (werkgevers)merk of wil inzetten op een concrete recruitmentcampagne: hoogwaardige content en het allerbeste design zijn cruciaal. Potentiële werknemers zijn namelijk niet alleen kritisch; het zoeken en vinden van een baan is nu eenmaal een proces. Wij zorgen ervoor dat jouw merk zichtbaar is op het juiste moment, met het juiste verhaal. En: opvalt. 

Tactics

Hoe vind je nieuwe collega’s of nieuw talent? In principe kunnen ze overal zitten. Maar zoeken ze wel een andere baan? Wij helpen jou om met de juiste campagnetactieken potentiële werknemers te bereiken, op het juiste moment in de candidate journey. Maar daar eindigt het niet bij. We zorgen ervoor dat ze betrokken raken bij je merk én vergroten de kans dat ze daadwerkelijk solliciteren. We werken data driven en optimaliseren continue voor het beste resultaat.

THIS IS: EMPLOYER BRANDING & RECRUITMENT MARKETING

What we can do
for you

Onze expertise op het gebied van employer branding & recruitment marketing zetten we graag in voor jouw merk of organisatie.

Employer Branding Concepten

Creatief of inhoudelijk, online of offline. Soms heeft je merk gewoon iets nieuws nodig. We ontwikkelen concepten die jou als werkgeversmerk op de kaart zetten. Of frissen je hele merk op.

Employer Branding Campagnes

Soms heeft je werkgeversmerk een boost nodig. We bedenken graag onderscheidende advertising en/of contentcampagnes voor jouw merk en jouw doelgroep. 

Recruitment Campagnes

Van concept en creatie tot uitvoer: we creëren recruitmentcampagnes die écht werken. Waarmee we de doelgroep bereiken – of dat nou via LinkedIn, YouTube, TikTok of een eigen platform is – én verleiden. Inclusief advertising en concrete deliverables onderaan de streep. 

Employer Branding Strategie

Het fundament van je werkgeverswerk. We geven advies over alle onderdelen die van jouw merk een onderscheidend werkgeversmerk maken.

Candidate Journey

In elke fase van de candidate journey kan LVB iets voor jouw werkgeversmerk betekenen.

Waarom LVB?
  • Resultaat gegarandeerd
  • Korte lijntjes want full service
  • Creatief en inhoudelijk
  • No-nonsense aanpak 
Sparren over jouw
vraagstuk?

TEAM EMPLOYER BRANDING & RECRUITMENT MARKETING
Sparren over jouw arbeidsmarktvraagstuk? Dat doen we graag! Aarzel niet om ons te bellen of mailen.

 

Patrick Severein
Head of Content / Strateeg

p.severein@lvb.nl

+31 6 46 26 88 99