Thialf-documentaire dingt mee naar Gouden Reiger 2018

Met de videodocumentaire ‘Achter de Knoppen bij Thialf’ die we samen met Nuon Zakelijk maakten, zijn we genomineerd voor een Gouden Reiger 2018. De Thialf-documentaire dingt mee naar een award in de categorie kwaliteit/vakmanschap. Op 1 november worden de winnaars in Amsterdam bekend gemaakt.

Aart Lensink: ‘Nuon steekt elk kwartaal zijn nek uit door te investeren in een kwalitatief hoogwaardige documentaire. Een documentaire, specifiek gericht op ondernemend Nederland, maar in inhoud en beeldtaal zo gemaakt dat het een grote doelgroep aanspreekt. Wij zijn er trots op dat deze Thialf-documentaire geëerd en erkend wordt als één van de beste videoformats van het afgelopen jaar. Alle lof voor Nuon én voor het team. Deze prachtige nominatie is een terechte beloning.’

Achter de knoppen

De Thialf-documentaire maakt deel uit van de documentaireserie ‘Achter de knoppen’. Dit format is onderdeel van de contentstrategie ‘Energiekenners’, die we ontwikkelden met Nuon Zakelijk. In deze serie nemen we letterlijk een kijkje achter de knoppen bij iconische Nederlandse gebouwen en monumenten. Op een intrigerende en entertainende manier maken we kennis met de échte energiekenners in Nederland.

In de Thialf-documentaire krijgen we een kijkje achter de schermen in de aanloop naar het evenement van het jaar: het Olympisch Kwalificatie Toernooi.Gouden Reigers 2018

De Gouden Reiger is één van de meest prestigieuze filmprijzen van Nederland voor de beste opdrachtfilms (corporate films, bedrijfsfilms, webvideo) van het jaar. Uit de 66 inzendingen dit jaar zijn er 21 genomineerden gekozen. Op 1 november vindt de uitreiking plaats tijdens de Avond van de Opdrachtfilm in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.