We willen de beste zijn

Onze belofte

Wij beloven onze klanten twee dingen als ze kiezen voor LVB Content Marketing:

  • Je merk (of propositie) wordt bekender
  • De omzet groeit. We streven namelijk naar verse leads en een hogere loyaliteit bij bestaande klanten

LVB Content Marketing is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. Wij geloven dat marketinginvesteringen het best renderen als je over uitmuntende content beschikt.

Onze mentaliteit: we willen de beste zijn. Altijd.

Als je klant wordt – of als je hier wilt werken – houd daar dus rekening mee. LVB is een thuis voor ambitieuze content- en marketingprofessionals. LVB’ers willen graag winnen. We leggen, samen met onze klanten, de lat graag hoog. Dat leidt vaak tot goede resultaten. En tot vakprijzen, en daar zijn we trots op!

Hoe werkt LVB Content Marketing?

Je kunt klant worden bij al onze labels. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook een van onze specialismen voor je laten werken. Doen we met net zoveel liefde en inzet.

We werken vanuit het motto: de beste mensen voor de klus. We investeren veel in talentontwikkeling en geven jaarlijks vele jonge talenten de kans om in de praktijk te groeien.

Historie

Voor de liefhebbers: de historie. Waar komen we vandaan?

LVB bestaat sinds 1996. De eerste jaren werkten we vanuit twee disciplines: een PR- én Redactiebureau onder één naam. Vanuit de visie dat beide kanten van de tafel (journalistiek en bedrijven/organisaties) iets van elkaar en met elkaar moeten.

In de loop der jaren werden diverse specialismen toegevoegd, zoals design en videomarketing en online marketing?!.

Team

Eigenaren van LVB zijn: Aart Lensink, Coen Huibers, Jean-Paul Absil en Marieke Hogeterp-Corba.

Belangrijk in het bureau zijn: álle collega’s. Samen bewaken we onze cultuur. Bij ons geen gezaag aan stoelpoten. Wél: oprecht enthousiasme voor het vak en voor onze opdrachtgevers.

Cultuur

Succesvol zijn in ons werk komt voort uit de drive van alle collega’s om te willen scoren. En dan vooral in teamverband. Als sociale dieren werken we niet alleen samen, we lunchen samen (en staan samen in de rij voor de saladebar), bootcampen samen en doen ook heel veel leuke (en soms inhoudelijke) activiteiten met elkaar. Borrels, BBQ, bingo, pubquiz, kerstfeest. De LVB-activiteitenkalender is goed gevuld.

Meer weten? Kom langs. Dan zie je met eigen ogen hoe meer dan vijftig prettig gestoorde, gepassioneerde professionals elke dag de competitie aangaan. Met zichzelf. En met vakgenoten. Altijd op zoek naar verbetering voor onze klanten en voor het vakgebied.

Met groot enthousiasme werken we voor

Overtuigd?

Spreekt onze visie je aan en wil je afspreken? Bel met Jean-Paul Absil (033 422 00 80). Bij ons of bij jullie? Zeg het maar.