Corona en de impact op ondernemers

Voor wie?

Disciplines

Podcast

Eindproduct

Podcastserie

Wat is er gebeurd?

Vraag

Nog voordat de intelligente lockdown echt van kracht was, beseften ABN AMRO MeesPierson en LVB al dat de coronacrisis een enorme impact op ondernemers zou krijgen. Maar hoe erg? Wat is de impact precies? Wat doet het persoonlijk met de ondernemer? En: welke kansen zijn er?

Op welke manier kan ABN AMRO MeesPierson in deze tijd een luisterend oor aan (een deel van) de doelgroep bieden?

Oplossing

In de podcast Corona en de impact op ondernemers spreken we ondernemers over wat de coronacrisis betekent voor ondernemers en hun business. We hebben zeer diverse ondernemers aan het woord gelaten en krijgen een mooie dwarsdoorsnede over de teneur in ondernemersland. Van kleine mkb’ers tot ondernemers de verantwoordelijk zijn voor honderden werknemers.

In een 15 tot 20 minuten durend gesprek, proberen we te achterhalen hoe de ondernemer deze crisis aanpakt en waar nog licht aan het eind van de tunnel schijnt. Het wordt lean-and-mean geproduceerd via de audio van videocalls en is letterlijk vanuit huis opgenomen door het podcastteam van LVB.

Eerst was dit een dagelijkse productie, waarbij we duidelijk voor snelheid kozen: een korte update met een ondernemer. Na drie weken zijn we overgegaan op een wekelijks ritme en hebben we iets meer de verdieping gezocht.

Resultaat

Honderden luisteraars via alle podcastkanalen en YouTube. Herkenbaarheid onder de doelgroep, dat zelfs tot de vraag heeft geleid: ‘mag ik ook meedoen?’

Benieuwd? Beluister hieronder de editie met Philippe Vorst, CEO van New York Pizza, of beluister alle podcasts op de beschikbare kanalen via Anchor of via de website.

Contact opnemen?
Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze winnende cases en de mogelijkheden voor jouw organisatie.