De mooiste reality en documentaires uit de wereld van werkenden en ondernemers. Op internet óf op commerciële zenders. Met jouw merk als afzender heb je een krachtig marketinginstrument.

Business Television Volgens LVB

Ondernemers die écht alles op het spel zetten. Die vallen en weer opstaan. Die ’s nachts wakker liggen, maar de volgende dag tóch weer voluit gaan. Over die mensen maken we graag verhalen.

De drive, de passie, de enorme vreugde bij zakelijke succes, de extreme zorgen als het niet lukt. Dat is wat we vastleggen met LVB Business Television. Verhalen over ondernemingen zijn altijd verhalen over mensen. Mensen die het verschil willen maken.

Wereldwijd willen we een van de belangrijkste producenten zijn van Business Television.

We proberen continu de allerbeste tv-formats te ontwikkelen over ondernemers. Over psychologie op de werkvloer, over carrières, over bijzondere beroepen, over vluchtelingen die een baan zoeken, over mensen die uit het niets een wereldmerk neerzetten, over succesondernemers. Maar ook over de mislukkingen in de wereld van ondernemers.

Onze verhalen zijn globaal onder te verdelen in 3 categorieën:

  • Ondernemersverhalen: inspirerende televisie waar je toch iets van opsteekt
  • Werkvloer reality: over psychologie op de werkvloer, zoals pesten en ambities
  • Beroepentelevisie: een inkijkje in verschillende beroepen
Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van LVB en onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in!

Blog

Met groot enthousiasme werken we voor

Overtuigd?

Spreekt onze visie je aan en wil je afspreken? Bel met Jean-Paul Absil (033 422 00 80). Bij ons of bij jullie? Zeg het maar.

Contact opnemen?
Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze winnende cases en de mogelijkheden voor jouw organisatie.