Videoserie ‘Boven de Markt’ draait juist in coronatijden door

Waar het Nederlandse bedrijfsleven vanaf half maart abrupt op de rem moest gaan staan vanwege de uitbraak van het coronavirus, is het tempo waarin we de videoserie ‘Boven de Markt’ voor ABN AMRO MeesPierson maken juist verder opgeschroefd. Al in de eerste week van de intelligente lockdown draaiden onze camera’s volop, uiteraard mét de gepaste maatregelen, want: juist nú is er bij beleggers behoefte aan antwoorden. Antwoorden op vragen als: wat kan ik nu het beste met mijn beleggingen doen? En wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

In de serie ‘Boven de Markt’ van ABN AMRO MeesPierson geeft Hoofd Beleggingsstrateeg Ralph Wessels regelmatige updates over de stand van zaken op de beurzen.

In korte video’s van maximaal 2 minuten neemt Ralph de belegger mee in de visie van de bank die hij onderbouwt met keiharde cijfers en feiten. Straight to the point dus. De video’s worden vervolgens gedeeld en aangejaagd via LinkedIn en Facebook. Ook wordt elke aflevering op een eigen pagina op website van ABN AMRO MeesPierson geplaatst én wordt de video verstuurd in de nieuwsbrief die naar ruim 200.000 klanten van de bank gaat.

‘Boven de Markt’ 2.0

Wegens het succes van de serie wordt er elk jaar én half jaar een uitvoerige variant op ‘Boven de Markt’ gemaakt. Een hoogwaardige productie, waarin de beleggingsvisie van de bank uitgebreider wordt behandeld. Ook weer met Ralph Wessels als gezicht.

Dit uitgebreide format gaat zelfs internationaal. De partners in het buitenland hebben hun eigen beleggingsstrategen over laten vliegen om óók in deze vorm de visie van de bank aan hun klanten te presenteren.