LVB sleept drie prijzen in de wacht bij Amerikaanse Videographer Awards

LVB is in de prijzen gevallen tijdens de Videographer Awards 2019, die op 12 juli bekend zijn gemaakt. Deze internationale videoprijzen zijn een van de oudste en meest gerespecteerde prijzenprogramma’s in de videobranche. De meeste awards zijn uitgereikt aan Amerikaanse bureaus, maar ook LVB sleepte prijzen in de wacht. LVB Videomarketing won maar liefst drie prijzen en is hiermee het enige Nederlandse bureau dat in de prijzen is gevallen.

De jurering van de Videographer Awards is in handen van Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP). Deze internationale organisatie bestaat uit duizenden creatieve professionals uit de marketing- en communicatiesector en houdt al twee decennia lang toezicht op deze Amerikaanse videoprijzen.

Twee categorieën Videographer Awards

Binnen de Videographer Awards zijn er twee categorieën. De Award of Excellence, die toegekend wordt aan video’s die volgens de jury op een exceptionele manier zijn vastgelegd of waarin de videoboodschap uitblonk. De tweede categorie is de Award of Distinction, die wordt toegekend aan videoprojecten die volgens de jury industrienormen overtroffen. In beide categorieën viel LVB in de prijzen. Daarnaast ontving LVB een Honorable Mention: noemenswaardig werk dat er volgens de jury voor zorgt dat de normen in de video-industrie worden gehandhaafd.

Award of Excellence en Award of Distinction

De volgende video won een Award of Excellence:

De volgende twee video’s ontvingen een Award of Distinction:

De volgende twee video ontvingen een Honorable Mention:

 

Alle prijswinnende video’s zijn terug te vinden op de website van de Videographer Awards. Vorig jaar viel LVB ook al in de prijzen op het internationale prijzenprogramma. Destijds vielen onder andere de video’s van Vermogens in Nederland van ABN Amro MeesPierson enJust take the ride van Tranzer/Lynxx in de prijzen.