LVB Web

Wij vinden dat goede content een podium verdient. Daarom bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij de beste contentwebsites van Nederland. Met liefde, expertise, toewijding en zo nu en dan een biertje werken we aan websites die het verschil maken.

Wij geloven in het web. Wij zijn de netwerkgeneratie, iedere dag zijn we bezig met online producten en diensten die iets toevoegen aan het web. Bovenal moet het werken. Wij zijn ervan overtuigd dat de content die we bij LVB maken, een podium moet hebben om te schitteren. Een podium dat gezien mag worden, maar ook een experience in zich heeft. Een podium dat eruit haalt wat erin zit, en dan het liefst net nog even meer dan je had verwacht. Dat dus.

Mooi verhaal, maar wat is een contentsite?

Als contentmarketingbureau helpt LVB grote merken en bedrijven om via content een band te smeden met bestaande én toekomstige klanten. Dat doen we met briljante content. Content die we een thuisbasis geven in de vorm van een mediamerk.

Online zien wij deze thuisbasis als een contentsite. Een publisher-omgeving waarbij alle content samenkomt op één plek. Van daaruit wordt de content verspreid over het wereldwijde web. Via e-mail rechtstreeks in het postvakje van de doelgroep, trending topic op Twitter en hoog in de zoekmachines: de gebruiker komt altijd uit op één plek waar de content ultiem tot zijn recht komt: de contentsite.

Op onze contentsite is de eindgebruiker het uitgangspunt. Het gaat op het eerste oog niet om het verkopen van producten of diensten, maar om het helpen en inspireren van de doelgroep. Met een contentsite wordt u een uitgever van uw eigen mediamerk en komt de doelgroep terug om uw content opnieuw op te halen. Dit doen ze bijvoorbeeld door zich te abonneren op uw nieuwsbrief of social media kanalen.

LVBCore

Omdat we ook nog vinden dat iedere contentwebsite boven het maaiveld uit moet steken, leggen we de lat hoog. Iedere website die we maken, wordt met de hand ontworpen. Geen standaard formats of thema’s, wij geloven in piekfijn, tailor-made design. Wat dat betreft zijn we het eens met Steve Jobs: “Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”. Het geeft ons de ultieme vrijheid om de website in te delen zoals we zelf willen. Het lukt steeds weer om iets nieuws neer te zetten.

Websites bouwen we met de LVBCore: onze eigen, opgevoerde versie van WordPress. Het meest gebruikte CMS ter wereld hebben we nog beter gemaakt door unieke custom features toe te voegen. Superflexibel, eenvoudig uit te breiden en vooral heel handig. En uiteraard veilig, snel, robuust en superzoekmachinevriendelijk.

LVB Online bestaat uit de ideale mix van designers, front-end developers en back-end developers. Rond de vaste kern is een flexibele schil met freelancers opgebouwd, zodat we razendsnel specifieke kennis of vaardigheden kunnen invliegen.