Communicatie waarbij het altijd om de inhoud gaat. Dát is LVB Networks

Onze mentaliteit: we willen de beste zijn. Altijd.
Als je klant wordt – of als je hier wilt werken – houd daar dus rekening mee.
Wij houden zo van ons vak dat we het vaak beter weten.

Als je als merk communiceert, betreed je een overvolle mediawereld. Doorsnee werkt dan niet. Je moet willen scoren. Dat doe je door relevant te zijn. Door altijd te beginnen bij de inhoud. Maar ook door lef te tonen.

LVB bestaat sinds 1996.

We werken vanuit een aantal labels:

  • LVB Contentmarketing
  • LVB PR + Social Media
  • LVB Videomarketing
  • LVB Business Television

Je kunt klant worden bij al onze labels. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook een van onze specialismen voor je laten werken. Doen we met net zoveel liefde en inzet.

HISTORIE

Voor de liefhebbers: de historie. Waar komen we vandaan?

De eerste jaren gingen we door het leven onder de naam Lensink Van Berkel Communicatie. Een PR- én Redactiebureau onder één naam. Vanuit de visie dat beide kanten van de tafel (journalistiek en bedrijven/organisaties) iets van elkaar en met elkaar moeten.

In de loop der jaren werden specialismen toegevoegd. In het begin onder eigen bedrijfsnamen. Raadgever en partners (vormgeving). Networks Unlimited (TV en internetvideo). En Elba Media (uitgever). Elba ging verder op eigen kracht (en heet nu Elba-Rec).

De drie labels gingen in 2008 verder onder de naam LVB Networks.

Eind 2016 is Networks eraf gevallen. We heten nu LVB. Met als toevoeging, per label, de diensten waar we in uitblinken.

PRIJSWINNEND

We zijn een prijswinnend bureau. Met ook nog eens internationale ambities. Omdat we het leuk vinden om over de grens onze krachten te meten. Maar vooral omdat met name contentmarketing een internationaal vak is geworden. Waarin het draait om proven formats én om technologische expertise. Dus net als in de tv-wereld en in de reclamewereld kunnen goede formats en ideeën de wereldbol overgaan. Daar willen we bij zijn.

TEAM

Partners in het bureau zijn: Aart Lensink, Richard van Berkel, Coen Huibers, Jean-Paul Absil en Marieke Hogeterp-Corba.

Belangrijk in het bureau zijn: álle collega’s. Inclusief Yamina (al twintig jaar aan boord) en Piet (ex-profvoetballer) die onze cultuur bewaken en iedereen aanspreken die naast z’n schoenen gaat lopen.

Meer weten? Kom langs. Dan zie je met eigen ogen hoe meer dan vijftig prettig gestoorde, gepassioneerde professionals elke dag de competitie aangaan. Met zichzelf. En met vakgenoten. Altijd op zoek naar verbetering voor onze klanten.