LVB Public richt zich op de publieke sector; (semi-) overheden, onderwijs, zorg en stichtingen.

LVB Public is ‘tweetalig’

De taal van de overheid aan de ene kant. De taal van de burger aan de andere kant. Die talen sluiten niet altijd op elkaar aan. En dus slaan campagnes vaak niet aan. Het goede nieuws: het kan wel. LVB Public slaat de brug. Met content die scoort. Met campagnes die de juiste mensen niet alleen bereiken, maar vooral in beweging krijgen.

Voor wie
Provincies, gemeenten, waterschappen, scholen. De publieke sector is breed, veelzijdig en allesbehalve uniform. Eén ding hebben ze gemeen. Ze moeten transparant zijn. Open. Eerlijk. Bij LVB Public spreken we beide talen. Zonodig met een vet accent.

Over Team Public
Team Public maakt deel uit van Club LVB. We werken binnen LVB vanuit verschillende teams. Rode draad in ons werk is dat we uitblinken in inhoud en die inhoud weten om te zetten in effectieve (content)campagnes. Onze Public-mensen snappen de communicatiewereld van de overheid. Maar ze zijn ook gevormd in de wereld van marketing.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact op met Elwin Wientjes; 06 19 67 73 01

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van LVB en onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hier in!

Blog

Op 5 juli is het Comic Sans Day. Het lettertype zag in 1994 het levenslicht en kent sinds die tijd vele vijanden. Hoe denken onze Lovebrand Designers daarover? En wat is hun favoriete font?

Verder lezen

Met groot enthousiasme werken we voor

Overtuigd?

Spreekt onze visie je aan en wil je afspreken? Bel met Jean-Paul Absil (033 422 00 80). Bij ons of bij jullie? Zeg het maar.

Contact opnemen?
Neem contact met ons op. We praten je graag bij over onze winnende cases en de mogelijkheden voor jouw organisatie.